מירה לוי

פסיקת רופא תעסוקתי ל50% משרה

עד לפני כמה חודשים עבדתי במשרה מלאה כסייעת בגני עירייה(מזה 6 שנים). לאור ניתוח שעברתי בירך ועוד כמה בעיות בריאותיות שהחמירו, קבע רופא תעסוקתי שעלי לעבוד רק 50% משרה. אכן שיבצו אותי לעבוד כך וכמובן ששכרי ויתר התנאים נפגעו בהתאם . האם אני זכאית לקבל את השכר עבור הפרש השעות דרך ביטוח לאומי ( עד היום עבדתי 8 שעות וכרגע עובדת רק 4 שעות) ? ואם כן, איזה תביעה עלי להגיש? תודה

עו"ד אורנה שמריהו

ביטוח לאומי לא משלים את שכר העבודה. בדקי באם יש לך ביטוח כלשהוא שמכסה את הפער, ואו לחילופין הנך יכולה לנצל את ימי המחלה להשלמת הפער.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה