נתנאל

ממה על המפריש להפריש פנסיה ושאלה נוספת

שלום , אני עובד במשמרות בהוסטל של חינוך מיוחד. ישנם משמרות קבועות במהלך השבוע וכן ישנו סבב שבתות בדירה כך שיוצא לכל מדריך שבת אחת לחודשיים שמקבלים עליו שכר קבוע (880 שח ל25 שעות רצופות) כשאני מסתכל בתלוש אני רואה ששמים את השבתות בנפרד תחת ערך 'עבודה נוספת', כך שהעובד והמעסיק לא מפריש עליה פנסיה. האם זה חוקי? בנוסף האם זה בסדר לקבל סכום כזה על 25 שעות רצופות שנמצאים בדירה בשבת(השבת כוללת אכילה ושינה מסודרת במקום) ?

עו"ד אורנה שמריהו

תשלום רכיב פנסיה, הינו מהשכר היסוד לא תשלום תוספות של עבודה בשבת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה