משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהפיטורין בעקבות קיצוצי שעות

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

פיטורין בעקבות קיצוצי שעות

אלע
אלעד סאסי

אני עובד בתור מחסנאי ברשת סופרים גדולה. לאחרונה חל קיצוץ בשעות עבודתי בטענה שירדה ההעבודה למרות שבתקופות דומות במהלך השנים לא קוצצו השעות) וזאת בנוסף לעובדים אחרים.לאחר מכן הוצע לי להמשיך שעות העבודה הרגילות בכפוף להוספת תפקיד. לאחר שמהלך זה לא צלח קוצצו השעות בחזרה. לאחרונה חל קיצוץ משמעותי נוסף בשעות וזאת לאחר בקשתי להעלאה שתפצה על ירידת השעות בזמן שעובדים אחרים שמרו על שעות עבודתם.בנוסף ישנה דרישה לביצוע משימות שלא הולמות את שעות העבודה. לאחר שיחה עם המנהל שאין אפשרות לבצע משימות אלה בזמן העבודה הקיים הובהר שהשעות ימשיכו לרדת ואכן כך קרה. האם יש מקום לטעון להתנכלות מצד ההנהלה? במידה ואני מתפטר האם מגיעים לי איזשהם פיצויים?