משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהאי קיום המלצות רופא תעסוקתי

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

אי קיום המלצות רופא תעסוקתי

ליי
לייני אברהם

שלום. לפני שנה ושלושה חודשים קיבלתי אירוע מוחי , הייתי מועסקת אצל חברה גדולה , בתום 6 חודשים חזרתי לעבודה תחת הגבלות רופא תעסוקתי שהמליץ על 4 ימי עבודה בשבוע למשך 5-6 שעות, לא לבצע עבודה מאומצת כגון מדרגות, ועבודה משולבת גם במשרד וגם מחוץ למשרד . החברה העסיקו אותי בתנאי המגבלות, לאחר זמן קצר האחראית שלי טענה שלא ניתן לצאת לביקורי בית רק בבתים שהם עם מעלית או דירות שאין בהם מדרגות, כשהזכרתי שאלו הם תנאי הרופא התעסוקתי היא ענתה שאין מה לעשות זו העבודה ,אני אמא חד הורית וזקוקה לפרנסה ועליתי במדרגות,ולפני כחודש בזמן העבודה ירדתי במדרגה נפגעה הברך שלי ונמצא שיש קרע גדול בברך ומאז אני בתאונת עבודה, כמו כן , האחראית הכריחה אותי לכתוב מכתב שאני מבקשת לעבור ל5 ימי עבודה ולא 4. האם זה קביל?

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו(נכתב ע"י: לייני אברהם)

לא. זה אינו קביל, ועל מקום העבודה לבצע לך את ההתאמות בדיוק על פי הרופא התעסוקתי.