משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהפיטורין בזמן חופשת מחלה

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

פיטורין בזמן חופשת מחלה

שני
שני אזולאי

שלום לכולם מועסקת דרך חברת כ"א בבנק מסויים. חתומה בחוזה על משרה מלאה 8-16, העסקה זמנית עד 9 חודשים. הבנק, לעיתים כשאין עבודה, דורש שאסיים את יום העבודה שלי בשעות מוקדמות יותר (12,15 וכו'). כמו כן, לאחרונה, בזמן שאני שוהה ב*חופשת מחלה*, נשלח אליי SMS מהאחראית עליי בבנק ובו הודעת פיטורין. חברת כ"א שאני מועסקת דרכה מיד התקשרה אליי ואמרה שאני מבחינתם עובדת כרגיל ולא מפוטרת כרגע. השאלה שלי היא - האם יש לי עילה לתביעה בעקבות התנהלות לא חוקית מצד הבנק? מכיוון ואני רשמית לא מועסקת דרך הבנק אלא דרך כ"א? *אני מעוניינת לתבוע את הבנק ולא את חברת כ"א כמובן. תודה רבה.

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו(נכתב ע"י: שני אזולאי)

עילת התביעה שקיימת לך כנגד הבנק, הינה תשלום בגין שעות העבודה ששחררו אותך מוקדם יותר.