שני אזולאי

פיטורין בזמן חופשת מחלה

שלום לכולם מועסקת דרך חברת כ"א בבנק מסויים. חתומה בחוזה על משרה מלאה 8-16, העסקה זמנית עד 9 חודשים. הבנק, לעיתים כשאין עבודה, דורש שאסיים את יום העבודה שלי בשעות מוקדמות יותר (12,15 וכו'). כמו כן, לאחרונה, בזמן שאני שוהה ב*חופשת מחלה*, נשלח אליי SMS מהאחראית עליי בבנק ובו הודעת פיטורין. חברת כ"א שאני מועסקת דרכה מיד התקשרה אליי ואמרה שאני מבחינתם עובדת כרגיל ולא מפוטרת כרגע. השאלה שלי היא - האם יש לי עילה לתביעה בעקבות התנהלות לא חוקית מצד הבנק? מכיוון ואני רשמית לא מועסקת דרך הבנק אלא דרך כ"א? *אני מעוניינת לתבוע את הבנק ולא את חברת כ"א כמובן. תודה רבה.

עו"ד אורנה שמריהו

עילת התביעה שקיימת לך כנגד הבנק, הינה תשלום בגין שעות העבודה ששחררו אותך מוקדם יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה