משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהשינוי בשעות העבודה

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

שינוי בשעות העבודה

אנו
אנונימית

אני חתומה בעבודה שלי על חוזה של 42 שעות שבועיות - משרה מלאה של 6 משמרות בשבוע , 7 שעות נטו למשמרת… הסניף קצת בהפסדים והחליטו על קיצוצים בשעות של העובדים - שבוע הבא לא היו לי שום אילוצים אישיים שמאלצים אותי לקחת יום חופש , וכקיבלתי את סידור המשמרות ראיתי ששיבצו אותי 5 משמרות במקום 6 , וש-2 מהמשמרות שכן שיבצו אותי קיצרו לי את השעות של המשמרות - משמרת אחת קיצרו לי בשעה וחצי ומשמרת אחת קיצרו לי בשעה. בעצם קיצצו לי ללא הסכמתי וללא ידיעתי ( רק בדיעבד גיליתי את זה ) 9 וחצי שעות מהשעות השבועיות שלי. האם דבר כזה הוא חוקי לעשות , והאם זה נחשב הרעה בתנאי העבודה? יש לציין כי כתוצאה מכך שאעבוד פחות שעות המשכורת תהיה נמוכה משמעותית ממה שהיא צריכה להיות.. אשמח לתשובה בהקדם🙏🏻

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

אכן, מדובר על הרעה בתנאי העבודה. אך טררם התפטרות עליך להתריע בנושא.