אילה ברוורמן

מכתב ויתור על שימוע- האם זה יכול למנוע ממני פיצויים ו/או דמי אבטלה

נכנסתי לעבוד בחדר עם אוירה מתוחה בין הבוס לקולגה. מה שהקשה מאוד על התפקוד. כעת הודעתי שאינני מוכנה לחזור לעבודה מהמשרד. רק מהבית. קיבלתי מכתב שימוע. אני רוצה להעלות על הכתב את טענותיי. אבל, חוששת שזה יכול לפגוע בקבלת פיצויים ודמי אבטלה. אינני מעוניינת גם 'לשנות את דעתם' כיוון שאינני רוצה/מסוגלת לחזור למקום העבודה.

עו"ד אורנה שמריהו

הנך יכולה לוותר על הזכות לשימוע ולקבל כל החלטה שלהם. הנך יכולה להגיש את טענותייך לשימוע גם בכתב. השימוע המעסי ק מחויב לבצע את לא חייבת להשתתף בו. ויתרך על הליך השימוע, לא ייפגע בזכויותיך לקבלת פיצוי פיטורים ודמי אבטלה.