לאה בכר

הארכת חלד ע"י ימי מחלה

אמרתי למעסיקה שאני מאריכה החלד וציינתי באותה שיחה שזה מאחר שאנני חשה בטוב והתכוונתי לימי מחלה אך לא ידעתי המשמעות של המילה מאריכה והבאתי אישור לכך ודברתי עם המעסיקה ע"כ האם בשל כך אינני זכאית יותר לימי מחלה אפי' שזה אישור הארכה עקב הלידה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

לאה שלום, הארכת חופשת לידה על פי זכותך הקבועה בחוק אינה פוגעת בזכויותיך. עם זאת יש לציין כי זכות הצבירה של ימי מחלה תלויה בעבודה בפועל ועל כן במהלך ימי חופשת הלידה אין צבירה נוספת. ככל שישנה בעיה מתמשכת מול המעסיק את מוזמנת לפנות למשרדנו לסיוע.