נימי.ד

ממתי תבוצע הפרשה לקרן הפנסיה העבודה חדשה. למי שיש לו קרן פנסיה פעילה

התחלתי לעבוד בעבודה 10.01.2024 יש ברשותי פנסיה פעילה שנים רבות . ואני מפריש אליה. הפנסיה הייתה פעילה גם כשהתחלתי לעבוד בעבודה החדשה.. אני עובד שם בחודשים ינואר פברואר מרץ. ממשכורת איזה חודש תבוצע ההפרשה רטרו להפקדה לקרן הפנסיה? מהחודש הזה ממשכורת חודש מרץ? או ממשכורת חודש אפריל ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

נימי שלום, תשלום הרטרו צריך להיות מבוצע במשכורת מרץ המשולמת בתחילת אפריל.