מראם חסן

פיטורין שלא כדין מצד המעסיק.

אני עבדתי בתקופה של 5 חודשים ופיטרו אותי ללא הודעה מוקדמת וללא סיבה מוצדקת ולא ערכו שיחת שימוע. ואת המכתב פיטורים הרשמי עדיין לא מסרו לו למרות שביקשתי. האם אני יכולה לתבוע אותם? במידה וכן, כמה בערך הפיצוי הכספי שמגיע לי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

הסיטואציה שמתוארת היא של פיטורין שלא כדין שבהחלט מצדיקה תביעה וייתכן בגינה פיצוי כספי. כדי להעריך את חוזק התביעה והפוטנציאל שלה יש לבחון את כל המסמכים הרלוונטיים בצורה מסודרת לרבות תלושי שכר, הסכם העסקה, התכתבויות שיש בנוגע לפיטורים ועוד. מוזמנים לתאם פגישה במשרדנו לצורך בדיקה מסודרת וייעוץ פרטני