עינת ליטינסקי

רוצה לתהתפטר אחרי 20 שנה

היי. אחרי 20 שנה רוצה להתפטר אני בת 46 חוששת מאוד שלא יהיה זכאית לדמי אבטלה.. חשוב לציין שלא הייתי באבטלה אף פעם מה זכויות שלי? ומה אפשר לעשות? תודההה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

מוריה שלום, ככל שתתפטרי מעבודתך לא תהיה לך זכות לדמי אבטלה וכן תאבדי את זכותך להשלמת פיצויי פיטורין ובוודאי לאחר 20 שנה מדובר בסכום מכובד ביותר. כדי לשמור על זכויותיך עליך להגיע למצב של סיום העסקה בהסכמה או פיטורין מול המעסיק. ממליץ לך בחום להגיע למשרדנו לפגישת ייעוץ מסודרת ובניית טקטיקה מתאימה ומותאמת אישית