ירדן ש

הצעת עבודה מלשכת תעסוקה

10:24 07/05/2024 קיבלתי הצעה לעבודה שמוגדרת כמשרה חלקית בעוד שאני עובדת כפרילנסרית ללא תלוש. בראיון לעבודה נאמר לי שאני מחויבת לעבוד לפחות 20 שעות בשבוע על מנת שהדבר לא יהווה סירוב לעבודה. האם זה תקין? מדובר בעבודה לפי שעות וזה מה שהמעסיק אמר. האם זה תקין מבחינה משפטית?

עו"ד לביא נעים

ירדן שלום, אם את עובדת המעסיק מחוייב לתת לך תלוש שכר. ככל שאת "פרילנסרית" - האם את מוציאה קבלות? אם כן גם גובה השכר השעתי צריך לשקף את התשלומים הסוציאליים (פנסיה וכו') בתוספת 12.5% מהשכר. בנוגע להיקף השעות - מדובר בעניין שהוא בהתאם לדרישת המעסיק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה