פיטורי עובדת בהריון
אני עובדת כמזכירה כמשרד הבטחון כבר שנתיים וחצי דרך מעסיק (כוח אדם) מציינת כי היקף המשרה שלי הוא 180 שעות בחודש המעסיק מגיש חשבון למשרד בטחון על 180 ולא מציין את שמי האמיתי אלא רושם שם של מישהו אחר בחברה שלו שיש לו תואר הנדסאי, מקבל 14000 שקל על עבודתי מפריש לי 6000 ואת השאר לוקח נקי לכיסו. שנתיים ראשונות עבדתי דרך קבלן, לאחר שנה וחצי ביקשתי העלאה בשכר (דאז 5000) והוא סירב, פניתי לבוס במשרד הבטחון והוא העביר אותי למעסיק חדש שנתן לי את ההעלאה שביקשתי, כעת אני בהריון ואני עובדת דרכ מפברואר 2010 עד היום ה-26/7, לפני כחודש המעסיק הגיע לבוס במשרד הבטחון והסביר לו שהוא לא יכול להעסיק אותי יותר כיוון שמנהליו מסרבים הגשת החשבון למשרד הבטחון עם שם של בחורה אחרת. המעסיק לא סיפר לי דבר, מי ששיתף אותי בדבר הוא הבוס במשרד הבטחון (מציינת כי הוא לא מוכן לפטר אותי)שאלתי היא: אם המעסיק יכול לפטר אותי כשאני בהריון? אני עובדת דרכו כמעט 6 חודשים עוד 3 ימים עד לסוף יולי, אם יחליט לפטר אותי ב29.7 האם הוא יכול? הוא לא יודע דבר על ההריון, החלטתי להודיע לו באוגוסט אם ימשיך להעסיקני, הבוס במשרד בטחון מארגן לי חוזה חדש עם מעסיק אחר, אך אינני רוצה כיוון שהכמעט החצי שנה הזאת הולכת לי לפח מבחינת פיצויים, אני מאוד מקווה שהבנתם אותי ותחזירו לי תשובה תודה רבה