אפליות בגין "דיסלקציה".
שלום,אני בת שירות לאומי מזכירה רפואית.. כרגע עומדים לפטר אותי מתפקידי בתירוץ שיש לי דיסלקציה מסויימת. כל העניין עלה למודעות ברגע שפניתי לאחראית לבקשת שיחרור לאיבחונים מכיון שעוד מעט אני מתחילה פסיכו' ורציתי להוציא הקלות. התחלתי את שנת השירות ב 10\9\1. מלכתחילה במקום השירות אמרתי שאני לקויית למידה . פרט זה הינו שולי כי זה דבר שלא פוגע בתפקודי . יש לי בגרות מלאה ,כ 30 יחידות,הממוצע שלי הינו מעל 90. אין להם אינדיקציה לקבוע את מצבי כי רק התחלתי את השירות,במחלקה שפעם ראשונה ממוקמת בה בת שירות. הקשיים שהיו-הם בגדר הנורמה,גם לחברותיי יש אותם קשיים.(כל התנהלות שלי בעבודה קישרו לנושא' זה ולא לקחו בחשבון את יתר הפרמטרים בתמונה) האחרית על הבנות שירות-לא הסתדרתי איתה בהתחלה,כל הזדמנות שהייתה לה,הייתה נטפלת אליי. כשחברתי פנתה לאחראית לבקשת משהו-האחראית עירבה אותי בשיחה שיצאה מהקשרה. כרגע מרגישה פגועה ומושפלת -אף פעם לא חוויתי סוג של אפליה בגין "דיסלקציה"..אומנם אני לקויית למידה..אך זה אינו חולי,זה לא מדד לאינטלגנציה שלי,זה לא מדד לכלום. רציתי לדעת אם אני תובעת-מה אני צריכה לעשות? איך אני עושה זאת? כמה אני מרוויחה מזה? המצב שיכול להיווצר כרגע-אני יכולה להפסיד את שנת השירות שלי .