חזרה לפורום

אי קבלת שכר ותלושים!

נטל
נטלי

היי, עבדתי בחנות בגדים שבעה חודשים-אפשר להתחיל מזה שיש לי בדיוק 2 תלושים בלבד של המעביד כל השאר הוא היה נותן לי מזומן כי גם צ'קים הוא "לא היה מספיק" להוציא לנו, על עובדות אחרות שהגיעו אחריי אני כבר לא מדברת שאין להו בכלל שום תלוש שלו! בחודש האחרון הוחלט לסגור את החנות מפאת מחסור בהכנסות ושכירות יקרה שבעל החנות לא עמד בתשלומים כך שהחנות היא במכירת חיסול מעבר לזה נוצר מצב שהבנו כי הוא נכנס לחובות ולא שילם שכירות חודשיים וחייב כספים לעוד הרבה גורמים ומכר עוד עסקים שהיו בידיו. מה שקרה שבעצם את המשכורת האחרונה לעובדות האחרות הוא לא שילם בזמן מה עוד שעד היום הן לא רואות כסף!( אני עשיתי הפסקה אצלו של חודש וחזרתי לעבוד שוב תחילת חודש נוכחי)בעל העסק לא עונה לא לנו ולא לאנשים אחרים שהוא חייב להם כסף וגם לא לאנשים שמתעניינים בקניית הסחורה! בקיצור נעלם!!!! הוא טורח לענות או להשיב SMS פעם ב- עם הבטחות שווא "שהוא ישלם בסוף החודש שנבין אותו הוא נכנס לבעיות" וכו וכו'- עכשיו, לשתי העובדות הוא לא שילם על חודש קודם עד היום ואני שעבדתי מתחילת חודש -מי מבטיח לי שהוא ישלם לי בכלל או לא ימשוך אותי כמו שהוא עושה להן? הוא ממשיך לא לענות ולא ליידע אותנו מה המצב איפה אנחנו עומדות ומה הוא מתכוון לעשות???? מה עושים במצב כזה???? אני מרגישה חסרת אונים במיוחד בהתחשב במצב שאני זקוקה למשכורת ולכסף שלי במיידי!!