התפטרות עקב מרחק ההעבודה מהבית
שלום, ילדתי בתאריך 16.1.2011 ואני אמורה לחזור לעבודה בתאריך 23.4.2011,עד היום עבדתי במקום עבודתי כארבע שנים+ בעבודה משרדית משרה מלאה 8:00-17:00 א-ה,אך לאחר הלידה ראיתי ששווה לי לחזור למקום עבודתי אם מתקיימים שניי תנאים: -לסיים מוקדם יותר באופן קבוע ללא קשר לשעת הנקה ע"מ שאוכל להוציא את ביתי מהגן -ותוספת בשכר היות ומשכורתי לא כזו גבוהה לטובת דלק לרכב (היות ועד עכשיו נסעתי בהסעות מטעם ההעבודה למקום ההעבודה ואם אני רוצה לצאת מוקדם יותר אני צריכה לדאוג לעצמי לכן אצרך להתנייד עם רכב ולא הסעות) במידה והתנאים האלו לא מתקיימים לא שווה לי לחזור כי ההוצאות (רכב+דלק+פעוטון) עולים על ההכנסה דיברתי עם ההסתדרות ולפיהם מגיעים לי פיצויים כחוק,האם זה נכון? ומה עוד מגיע לי מהמעסיק? הבראה? ימיי מחלה מצטברים בתשלום? ימיי חופשה בתשלום? דבר נוסף האם מגיע לי לחתום בלשכה ולקבל דמיי אבטלה? הבנתי שיש תק' השהיה של 90 יום ואני מורשת לחתום 100 ימים,כשדיברתי עם ההסתדרות אז נאמר ל שמגיע לי לחתום אך לא בטוח שאני אקבל דמיי אבטלה כי אני עזבתי (אך כאמור יש לי סיבות) ובנוסף מצאתי בפורום זכויות: זכאות לפיצויי פיטורין בשל התפטרות לאחר חופשת לידה לכל אחד מבני הזוג יש את הזכות להתפטר ממקום עבודתו לצורך טיפול בילד שנולד. הזכות הזאת ניתנת לניצול במשך תשעת החודשים הראשונים לאחר הלידה. במקרה שהאב או האם החליטו להתפטר (גם אם לא פוטרו כאמור, אלא התפטרו בעצמם), הם זכאים לפיצויי פיטורין כחוק. יש לשים לב כי רק אחד ההורים יכול ליהנות מפיצויי פיטורין ואם שני ההורים התפטרו מעבודתם, רק אחד מהם ייהנה מהפיצויים. אני מאוד מבולבלת ואשמח למעט סדר בדברים תודה