אי תשלום דמי הבראה
שלום רב, סיימתי מרצוני אצל מעסיק את העבודה לאחר שנת עבודה מלאה (25/2/2010-28/2/2011)ולכן ע"פ דין מגיע לי תשלום דמי ההבראה. בזמן עבודתי היה לי טלפון של המעסיק שכתב בחוזה "תקבל טלפון נייד לשימושה ושימוש החברה", כרגע המעסיק לא רוצה לשלם לי את דמי ההבראה כי הוא טוען שעשיתי שימוש לרעה בטלפון בנייד (חשבון של 1000 ש"ח לחודש) ואף הוא הוציא פרוט שיחות והתקשר לבדוק על-פיו את אנשי הקשר האם הם עיסקיים או פרטיים (חייג לאנשי הקשר שלי לשאול אם הם מכירים אותי). הוא טוען שבזבזתי את זמן העבודה בשיחות טלפון ורוצה שאשלם לו על כך סכום כספי. חודשיים לפני התפטרותי הוא הפנה את תשומת ליבי לנושא וביקש לא לדבר מעבר ל-400 ש"ח.ובחודשיים האחרונים החשבון פלאפון ירד מ-1000 ש"ח ל-300 ש"ח. האם אינו מעוניין לסגור את נושא ההבראה עד שלא נסגור את נושא הפלאפון. האם אני צריכה לשלם על השיחות טלפון? הוא יכל בכל עת ועת והעיר לי על כך וכן לפטר אותי בהתאמה. מה גם שלא הגביל אותי בחוזה לסכום מסויים. את השיחות הפרטיות שביצעתי במהלך שעות העבודה, בד"כ ביצעתי בנהיגה (עבודתי כללה פגישות מחוץ למשרד)ואת רובן ביצעתי בשעות הערב מחוץ לשעות העבודה לתשובתך אודה, בברכה, שרון