סוג של שחיתות ואפלייה במקום עבודה
שלום עו"ד אריק שלו. אני עבדתי במקום עבודה כמעט חצי שנה, המנהלת הישירה שלי התנהגה כלפיי בצורה שלפי דעתי לא ראויה (פגיעה לרעה במשכורת שלי,כניסה ללא רשות למחשב שלי ומחיקת המיילים שלי וכד'). כאשר שוחחתי על הנושא עם הסמנכ"ל(שמגדיר את המנהלת הזו כיד ימינו ומתייחס אליה בכפפות של משי מסיבה שאינה ברורה),הוא אמר שאני מתלוננת עליה וזה לא מוצא חן בעיניו(נאמר לי ע"י אחת העובדות כי הוא מודע למעשיה אך לא עושה דבר), ומוטב לי שאשוחח עימה ואפתור את הדברים- ואם לא אעשה כך- אני יפוטר במילים אחרות. ניסיתי לשוחח עימה אך הותקפתי ולא היה טעם לשיחה, כסיפרתי זאת לסמנכ"ל על מנת שיתערב וינסה לפתור את הדברים כיוון שהיא מפריעה לי בעבודתי, אמר שאגש אליה שוב, לאחר שסרבתי כיוון שהרגשתי כי פוגעים כבר בכבודי, נאמר לי באמצע יום העבודה שאלך הביתה, עוד כשבוע זומנתי למשרדו על מנת לקבל מכתב פיטורים. יש פה עילה לתביעה עבור פיטורים לא חוקיים? אולי זו אפליה בין עובדים? כשאקבל את המכתב תאריך הפיטורים הוא ממועד קבלת המכתב או מהיום בו נאמר לי ללכת? יש לציין שהייתי עובדת מסורה, עשיתי את עבודתי כראוי ומעולם לא נאמר לי אחרת ולהפך, תמיד צויינתי לטובה.