שכר חלקי
שלום, עבדתי במשרד 7 ימים ועזבתי כיוון שאופי העבודה לא התאימה לי. בעלת המשרד שילמה לי רק חלק מהשכר שמגיע לי (במקום 1350 ש"ח היא שילמה 840 ש"ח- קיבלתי 500 ש"ח פחות מהמגיע לי) כשפניתי אליה היא טענה שהיא בטוחה ששילמה לי את כל הימים וכשהתעקשתי שחסרים לי יותר מיומיים וחצי, היא אמרה שתבדוק עם רואת החשבון ותחזור אליי, היא גם התחמקה כששאלתי אותה לפי איזה שכר חישבה ואמרה שהיא לא זוכרת מה סיכמנו ושרשום לה. היא לא חזרה ולא ענתה לטלפונים שלי, כשתפסתי אותה לבסוף בטלפון היא טענה שלה רשום שעבדתי 6 ימים ולא 7, כשנתתי לה את הימים ואמרתי שכנראה פיספסה יום, היא אמרה שתשאל את אחת העובדות במקום, והיא כלל לא התייחסה לעובדה שחסרים לי יותר מיומיים וחצי ולא רק יום אחד! לי נראה שהיא מנסה להתחמק מלשלם. היום שמתי לה בתיבת הדואר מכתב שמפרט את חישוב השכר. במידה ולא אקבל ממנה את מלוא הסכום המגיע לי ואתבע אותה, האם יש סיכוי טוב שאנצח בתביעה - הבעיה היא שלא החתמתי כרטיס(רשום לי את הימים שעבדתי בלוח השנה) ולא חתמנו על שום חוזה. עוד לא איימתי בתביעה, האם האיום עצמו עשוי להרתיע אותה ולגרום לה לשלם? אשמח לקבל עיצה כיצד כדאי לי לטפל במקרה זה. בתודה מראש, יפית