דמי הבראה
שלום, עבדתי בחברת שמירה מתחילת מרץ 2010 עד סוף יוני 2011 בשמירת מוסד חינוכי (גן). ב 29 ליוני (יומיים לפני סוף שנה"ל) הגעתי למוסד החינוכי לשמירה כפי שעשיתי בשנה וחצי האחרונות ומצאתי שהחברה הציבה מישהו אחר במקומי מבלי להודיע לי או ליתר דיוק, עם הודעת SMS שנשלחה ערב קודם בשעות הלילה וטרם הספקתי לקרוא אותה. הודעת ה SMS נוסחה כך: "אל תבוא יותר לגן". היומיים האחרונים לשנה"ל לא שולמו לי וכמו כן לא קיבלתי דמי הבראה בחודש יולי. מגיעים לי דמי הבראה? פניתי לחברה, נקבעה לי פגישה, מנהל הסניף לא הופיע לפגישה,החזרתי את הנשק למפקחת שסרבה להחזיר לי את רישיון הנשק. פניתי להסתדרות ומנהל הסניף טען שהגעתי לפגישה בשעה הלא יעודה (שמורה אצלי במשיבון בנייד שעת הפגישה שנקבעה לי). הוא טען שהוא רצה לשלוח אותי לאתר שמירה אחר אבל אני "זרקתי את הנשק". הוא דרש ממני מכתב התפטרות כתנאי להחזרת הרשיון וכך עשיתי. לסיכום: מגיע לי תשלום עבור היום בו הוצב שומר אחר בעמדה שלי? מגיע לי תשלום עבור תקופת ההודעה מראש על התפטרות (חודש מיום הפגישה בהסתדרות)? מגיע לי תשלום דמי הבראה ? מגיע לי פיצויי פיטורין ? איך אני מקבל לידי את קרן הפנסיה שהופרשו לה סכומים משכרי ויתכן שגם המעסיק הפריש לה, איך אני יודע אם המעסיק הפריש ? יתכן שחברת השמירה עשתה "טריק" לפטר אותי בלי לשלם לי פיצויי פיטורין ואגב כך לחסוך הפרשות לקרן הפנסיה ותשלום דמי הבראה? תודה