חזרה לפורום

לגביי הערת תנאים

שול
שולי

שלום לך.יש לי שאלה בשם אחותי.היא עבדה בערך שלוש שנים כמלווה בהסעות באופן קבוע.כיום נוצר סיכסוך לא היגיוני עם הממונה על ההסעות,מדובר בהסעה קבועה של הסעת ילד בוקר וצהריים קבוע במשך השנים.כיום לאור הסכסוך הממונה עלי השאירה אותי ללא עבודה ואומרת פתאום את לא קבועה.זה שקר וכזב לחלוטין.אני כבר שלוש שבועות ללא עבודה,והיא גם לא רוצה להחזיר אותי לקו ההסעה או לכל קו אחר מאחר והיא הולכת איתי פרנציפ וזה ממש לא היגיוני.אני ללא הכנסה,ומנסה לגרום לי שאני אכתוב מכתב התפתרות ואני בשום אופן לא היתפטרתי היא פשוט משאירה אותי ככה.מה הם הזכויות שלי לאחר קרוב לשלוש שנים עבודה.זקוקה באופן דחוף ברשותך מר עו"ד הנכבד אריק שלו.ממש לא יודעת מה לעשות אני ללא פרנסה כלל בגלל שאני לא מבינה את ההיתנהגות של המעסיקה שלי.כל הסיכסוך החל מאחר ואני יורדת עם נהג בבית ספר לשים את הילד שאני מלווה,ואין לי שום דרך שום תחבורה לצאת מהאזור,וזה שנה שניה שאני מלווה באותו מקום עם אותו ילד ועד לפני שלושה שבועות המעסיקה דאגה שישימו אותי ליד תחבורה ציבורית באזור בית הספר.מזה שלוש שבועות הנהג שהסיע אותי ואת הילד שאני מלווה לבית ספרו לוקח אותי סיבוב ארוך שזה מדובר בכלל בעיר אחרת ופתאום הדבר מקובל על המעסיקה שלי,וזה לא היגיוני למה אני צריכה לבזבז את זמני ולנסוע לעיר אחרת.אני פניתי למעסיקה ופתאום היא בחוצפתה אומרת גם עם זה יהיה לקיסריה או חדרה או נתניה או טיזינבי ומבקשת מיליון סליחות על המילה מיליון סליחות שוב,פשוט רק רקציתי להבעיר לך את כל התמונה והזלזול לאחר כל שנות נאמנותי לעבודה.בבקשה עזור לי מה עלי לעשות אני ללא פרנסה.והאם יש לה זכות בכלל פתאום לומר לאחר שהייתי קהועה את זמנית,ואין לי עבודה.כביכול היא רוצה שאני ימתין ואתפרנס מהשמיים,כביכול לגרום לי לירשום מכתב התפטרות כך אמרה לי.לא היגיוני.אבקש תשובה בדחיפות.תודה רבה לך מראש.