פיצויי פיטורין
היני עובדת בחנות ששמה "LOOP" בקניון הראל, מבשרת ציון ירושלים. לפני כחודשיים עברתי דירה ומרצוני החופשי הפחתתי את ימי העבודה שלי ממשרה מלאה ל3 משמרות בשבוע ללא שישי ומוצ"ש. חשוב לי לציין שהייתי עובדת מעולה, מקבלת כל הזמן מחמאות והחנות הייתה כאילו החנות שלי. הייתי עובדת כל יום במשך 7 ימים בשבוע לרוב. ולאחר שעברתי דירה התבקשתי לעבוד שישי ומוצ"ש ובגלל שסיכמתי עם המנהלת שאני לא עובדת את הימים הללו אז לא הסכמתי להגיע ומלבד זה היו לי תכניות- שזאת זכותי. שבוע לאחר מכן המנהלת החליטה לקבוע סידורי עבודה מבלי לשאול אותי. וכששאלתי מדוע היא לא שואלת אותי לגבי הימים שאני יכולה לעבוד היא ענתה " אם את רוצה מלחמה תקבלי מלחמה. את לא רצית להגיע יום שישי ומוצ"ש אני אעשה את הסידור איך שבא לי. ואם לא בא לך אל תגיעי לעבוד." וכמה ימים לאחר מכן עיקמתי את היד עקב נפילה ( יד שפגומה מפני שעברתי תאונה לפני כשנתיים וחצי) וסבלתי מכאבים משמשכים שנגרמו עקב הנפילה. הלכתי לרופא שנתן לי אישורי מחלה ולא הגעתי באותו השבוע לעבודה. כמובן שאמרתי למנהלת שלא אגיע כי איני מסוגלת לעבוד- יש לכך אישורי מחלה. ומאז לא דיברו איתי, לא ניסו ליצור איתי קשר או לשאול מה שלומי. כששלחתי הודעות לבדוק מה המצב לא ענו לי במשך יום וחצי. ולאחר כמה ימים שלחתי הודעה לבעלים ורשמתי לו ככה" כנראה שאני לא רצויה יותר ואני דורשת את הפיצויי פיטורין שלי ואת כל מה שמגיע לי כגון: דמי הבראה, ימי חופשה, ימי מחלה וכו.. והוא השיב לי בכך שרשם:" לידיעתך את זאת שהתפטרת ואת יכולה לקבוע שעות וימים ולעבוד" זה לא נראה לי הגיוני שלא ענו לי וזלזלו בי. עבדתי שם במשך שנתיים שלמות שבמשך כל השנתיים לא העלו לי את המשכורת. מה שגם מצדיק את זה שלא רוצים לשלם לי פיצויים. אבקש לשאול אם זאת עילה מספיק טובה לתביעה. לא אוותר על מה שמגיע לי ועל הזלזול והיחס המשפיל. בתודה, הגר.