משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

צריך עזרה בבקשה

נאו
נאור

שלום, אני עבדתי בתור חובש מאבטח בליווי טיולים. רציתי לדעת : אם אני יוצא לטיול עם קבוצה לכמה ימים ואני נחשב תמיד כזמין גם בזמן מנוחה שלי אם יש צורך בטיפול אני נותן (גם אם אני ישן) ככה שאני בתכלס עובד כל הטיול, מבחינת החוק מה הזכויות שלי ? מה השכר שצריך להיות משולם לי? המעסיק שילם לי על ימים שכוללים לינה רק 50 שקל ברוטו ללילה, מה החוק אומר על זה? תודה מראש.

RE:
ארי
עו"ד אריק שלו

אין סידור קבוע למאבטחי טיולים. הדבר צריך להיות תואם את החוק ואת צו ההרחבה בתחום השמירה

RE:RE:
ארי
עו"ד אריק שלו

אוסיף כי ישנם פסקי דין הקובעים כי שעות לינה של מאבטחים בשטח צריכות להיחשב שעות עבודה. דוגמא לכך בע"ע 459/07 דוד יפה נ' ארי יוסי אבטחה ושירותים בע"מ.