אלי

דמי הבראה בתקופת אובדן כושר עבודה

רציתי לברר האם בתקופת אובדן כושר עבודה שנגרם כתוצאה מתאונת עבודה איני זכאי לקבל את דמי ההבראה בעבור שנה שעברה, אני לאחר תאונת עבודה ואני נמצא באובדן כושר מוחלט מזה שלושה וחצי חודשים המעביד מסר לי כי אינו מעביר לי את דמי ההבראה מאחר ואני מוקפא ואיני מקבל שכר כבר חודשיים, אני עובד בחברה ארבעה שנים רצופות ורציתי לברר אם עקב תאותנת העבודה איני זכאי לתגמול, כמו כן המעביד מסר כי אם אחזור לעבודה אני יקבל את דמי ההבראה של שנה זאת בשנה הבאה פעמיים,האם זה חוקי תודה אלי

עו"ד אריק שלו

בעבור תקופת אובדן כושר עבודה, לא תהיה זכאי לדמי הבראה, אבל במידה והשלמת שנה מלאה, תהיה זכאי לדמי הבראה בגינה.