לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מירה

פיטורין

שלום רב, אני עובדת בחברת בת של עיריה ומובילה צהרונית.אני עובדת בחברה כ 6 שנים (אחרי 3 שנים התפטרתי עקב מעבר דירה וקיבלתי את כל הפיצויים)מאחר ולא מצאתי עבודה באיזור מגורי פניתי למנהלת המתנ"ס על מנת לחזור לעבוד,היא אמרה דרשה שאני יחתום על הצהרה בחוזה שאני גרה אצל הורי כדי לא לשלם לי נסיעות ממקום מגורי.בלית ברירה הסכמתי לחתום על הסעיף הזה .כמו כן תנאי העסקתי השתנו ובמקום לקבל שכר לפי שעה אקדמאית קיבלתי את שכרי לפי שעה עגולה בעות עבודתי היו מהשעה 12:45 עד השעה 16:00 במהלך השנה השניה התברר לי שלא משלמים לי את הרבע שעה הראשונה דהיינו מ12:45 -13:00 כמו כן בקייטנות של החגים כגון סוכות וכו',עבדתי 8 שעות ללא הפסקות .ב 1.7 התחילה קייטנה ויצאתי מביתי בשעה 7:45 כדי להגיע בזמן אולם בדרך היה "פקק" ואחרתי לעבודה ואחר כמה שיחות ממנהלת המתנ"ס שבהם חזרתי על העובדה שאני ב"פקק" היא הודיעה לי בטלפון שזה היום האחרון שלי, עלי לציין שהמנהלת היא עובדת עיריה ואני עובדת קבלן.בסוף יום העבודה היא חזרה על זה שאנחנו נאלצות להפרד .מהחברה החליטו לעשות שימוע ושלחו לי מכתב עם התלונות של המנהלת כמובן שעניתי על המכתב ושלחתי אותו ב 23.7 ,אחרי שבוע התקשרתי וחברה לשאול מה קורה עם השימוע ונענתי שהמנהלת יצאה לחול ב 30.7 ולא היה זמן להתייחס למכתב שלי וההתייחסות תגעי כשהמנהלת תחזור.המנהלת חוזרת ב 16.8 שזה יום חמישי ואני לא יקבל תשובה עד שהיא תחזור למרות שהסברתי שאין לי משכורת ואם אני מפוטרת אני צריכה לחפש עבודה חדשה זאת התשובה שהמשכתי לקבל עלי לציין ששנת הלימודים נפתחת ב 27.8 כך שזה לא מותיר לי הרבה זמן לחפש עבודה .מהחברה הציעו שאני יתפטר אם אני רוצה וסרבתי.מה עלי לעשות ?(אם אני ישאר בהמתנה אני עלולה למצוא את עצמי ללא עבודה בשנה הקרובה )האם עלי להתפטר? תודה מראש

עו"ד אריק שלו

את יכולה לחפש עבודה אחרת ובמקביל לא להתפטר בינתיים.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה