ג'ודי לוי

אובדן כושר עבודה ודמי הבראה

באוגוסט 2012 סגרתי 4 שנים בעבודה. ב 20.03.12 עקב מחלה, נאלצתי להגיע לבית חולים והייתי מאושפזת כ 10 ימים ולאחר מכן, בעקבות פגישה עם רופא תעסוקתי, נאלצתי להיות בבית 3 חודשים (אובדן כושר עבודה). קבלתי משכורת בתקופה זאת וקבלתי דמי הבראה עבוד 4.14 יום במקום עבור 7 ימים. האם החישוב נכון? אם מורידים דמי הבראה בתקופה של מחלה? אשמח לשמוע את תשובתך. ותודה מראש.

עו"ד אריק שלו

יש להבין ממה נבעה תקופת אי הכושר. מי שילם את תקופת אי הכושר, המעסיק או הביטוח הלאומי?