זכותי כמנהלת בחברה
אני עובדת כמנהלת חנות כשנתיים וחצי בחברת ביגוד גדולה. נהלתי בירושלים שם גרתי עד לפני 4 חודשים שהעתקתי את מרכז חיי למרכז הארץ למטרת לימודים באוניברסיטה. הסניף החלופי שהציעו לי היה בקניון עזריאלי ואכן הסכמתי להעברה והייתי מרוצה מהמקום בו בחרו לי מבחינת המשכורת שלי שלא אמורה להיפגע והמרחק מהבית זו הייתה האופציה הטובה ביותר בשבילי. ושם אני ממשיכה את אותו התפקיד כבר חודשיים. ביום ראשון היה לי ריב מסויים עם המנהלת הישירה שלי אך לא הוזמנתי לשיחת שימוע או משמעת למעשה אני זו שיזמה את השיחה בנושא במטרה להבין ולסכם את הדברים. במהלך השיחה הועלו האשמות ממני כלפיה והפוך והתגלה לי כי היא ניסתה להכשיל אותי בכוונת תחילה כך נאמר לי ישירות ממנה לדבריה למטרת בדיקה. למרות זאת לא נכשלתי אך היא משערת שכן כיוון ש"התרגיל" שעשתה נראה לי לא הגיוני וחוקי,בקשתי לדבר עם הממונים עלי במעמד גבוה ממנה וכך עשיתי חיכיתי שיחזרו אלי עם תשובה המנהלת הישירה שלי לא מעוניינת כנראה שאמשיך לעבוד תחתיה בסניף בתא והיא שלחה אותי הביתה אחרי שעתיים בלבד שהייתי בחנות היום יום שני דברתי עם אחראית המנהלים שלי מהחברה והיא אמרה לי להישאר גם היום בבית לגבי מחר יום שלישי שולחים אותי לעבוד משמרת בקניון בהרצליה. אין ברצוני לעזוב את הסניף בתא כיוון שאין לחברה אופציות חלופיות להציע לי שעונות על מרחק סביר מבחינתי מהמקום בו אני גרה. וכל סניף אחר רחוק יותר מביתי אפילו מהמרחק של הסניף בירושלים כאשר עבדתי שם. כמובן שחשוב לציין שלא נעשתה אף שיחה משמעתית מטעם החברה ולא נקבע הדין לגבי אותו גורם שפתח בויכוח ביני ובין המנהלת לא הוכיחו או טענו שעשיתי משהו שהוא לא מקצועי או רשלני.לא נאמר לי שאני מושעיית החברה רק רוצה ש"הרוחות ירגעו" והמנהלת שלי תירגע מכל הסיפור לבנתיים אני בבית יומיים והבנתי שאת השבוע הקרוב אני הולכת להעביר בין סניף לסניף אך לא לחזור לסניף שבו אני עובדת. מה הזכויות שלי בנושא מאחר ואינני רוצה לעזוב את החברה או לעבור לסניף אחר אני מעוניינת להמשיך את עבודתי בסניף בעריאלי. לפי מיטב ידיעתי החברה מעוניינת שאמשיך לעבוד במסגרת החברה.
ציינת בהודעה שלך שהחברה מעוניינת להשאיר אותך בסניף עזריאלי אולם ביקשה ליישר את הדורים בינך לבין המנהלת. נסי לברר עם החברה כמה זמן תועסקי בסניפים אחרים, אם מדובר על פרק זמן קצר, איני סבור כי מדובר בהרעה מהותית בתנאים. אם החברה תמשיך לשבץ אותך לעבודה בסניפים שונים מעבר לפרק זמן קצר, אני ממליץ שתכתבי להם מכתב המתריע על הרעה בתנאי העבודה.