משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

ימי חופשה שנתית

מרס
מרסלה

בתאריך 21.02.13 סגרתי 7 שנות עבודה,מתחילה שנה 8. כמה ימי חופשה נטו מגיע לי? לפי איזה מס' שנים..? משרתי מלאה, שכר חודשי,שעות מ-08.00-16.30 ובימי שישי יש תורנויות מהבית אחת לחודש בערך שנקבע ע'י ההנהלה רק בשנה האחרונה.(לפני כן היו תורנויות שישי בפועל.) אודה לתשובתך המהירה.

RE:
ארי
עו"ד אריק שלו

מספר ימי החופשה להם היית זכאית במשך השנים הינו כדלקמן: בעד כל אחת מ4- השנים הראשונות - 14 יום; בעד השנה החמישית - 16 יום; בעד השנה הששית - 18 יום; בעד השנה השביעית - 21 יום; באשר לצבירת ימי חופשה, על פי חוק חופשה שנתית, אין החופשה ניתנת לצבירה; אולם רשאי העובד בהסכמת המעביד, לקחת רק שבעה ימי חופשה לפחות ולצרף את היתרה לחופשה שתינתן בשנתיים הבאות.

RE:RE:
מרס
מרסלה

בתשובתך האם מדובר בימי חופשה נטו?כי הגב' בהנה'חש טוענת שזה ברוטו ומורידה לי ימי שישי-שבת(6 ימים) למרות שאני עובדת משרה מלאה בשכר חודשי ושטב ימי שישי אנו עובדים בתורנות מהבית.