גינטס

הבעלים הודיע שהוא לא משלם לי אחרי שעה 19:00

בחודש אפריל היו ימים שהיה הרבה עבודה ועבדתי 11 שעות רצופות ובלי לצאת להפסקה וכשסיימתי את עבודה ביקשתי מהמנהל להישאר בשעון חצי שעה ואז ללכת הביתה הוא הסכים, ככה זה היה מספר פעמים (לפחות 10) והיום המנהל אומר לי שהוא שהבעלים לא הולך לשלם לי על הזמן שעשיתי אחרי השעה 19:00. לפני שאתם מחליטים מי צודק... כל משמרת מורידים לי 50 דקות הפסקה באופן אוטומטי לא משנה אם יצאתי להפסקה או לא יצאתי....

עו"ד אריק שלו ושות'

אין זה מעניינינו להחליט מי צודק אלא לתאר לך את המצב המשפטי. בכל מקרה שאלתך אינה ברורה לחלוטין. אם המעסיק אישר שעות נוספות עליו לשלם שעות נוספות. כמו כן, לא ציינת היכן הינך עובדת אולם החוק אינו מחייב מתן הפסקה לעובד שאינו עובד "כפיים", עם זאת, אם קיים נוהג לתת הפסקה יש להקפיד עליו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה