משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהעבודה זמנית ואי קבלת שכר בשבת

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

עבודה זמנית ואי קבלת שכר בשבת

חגי
חגית

שלום אני חגית בת 20 (חיילת) לפני שחודשיים התחלתי לעבוד במלצרות במסעדה המעסיק היה משלם לי כל 10 לחודש משוכרת לפי שעה אך לא היה משלם על ימי שבת וחגים (150 אחוז בשבת ו125 אחוז בחגים) בנוסף לא החתים אותי על טופס תעסוקה בשביל לקבל את המשכורת שלי בתלוש הוא טען שהוא עוד לא קיבל אותי לעובדת קבועה אצלו. כל העובדות שלו מקבלות את המשכורת בתלוש ושמה בתלוש הן מקבלות תוספת שכר לימי שבת האם אני יכולה לתבוע אותו? עבדתי חודשיים אצלו דיברתי איתו בטלפון שאלתי למה לא קבלתי תוספת שכר לשבת ובתלוש העובדות כן מקבלות הוא אמר לי להגיע אליו להחזיר לו את הכסף, לחתום על טופס תעסוקה ואז אני יקבל את כל הכסף שלי. מה עליי לעשות עכשיו? האם זה חוקי להעביד אותי ללא תלוש? זה הרי העלמת מס. אשמח למענה תודה רבה וחג שמח:)

RE:
ארי
עו"ד אריק שלו

אופן התנהלותו של מעסיקך אינו חוקי.