יוני

אי אישור חופשה

עו"ד אריק שלו שלום רב, אני מועסק בתפקיד איש מכירות בכיר בחברת מדיה.ביקשתי חופשה מהמעסיק חודשיים מראש למשך תקופה של שבועיים וחצי לחופשה בסוף יולי .המעסיק מפעיל עלי מניפולציות ולא מאשר לי את החופשה בטענה כי מצב המכירות בחברה לא טוב, אף על פי שאני עומד בכל היעדים האישיים שלי. האם מותר למעסיק לסרב לשחרר אותי לחופשה ? יש לציין כי אני נמצא בחברה כבר שש שנים. אשמח לעזרתך תודה

עו"ד אריק שלו

המעסיק מחוייב לאפשר לעובד לנצל את יתרת ימי החופשה העומדת לרשותו אולם הוא רשאי לכוון את מועד החופשה, האם הוא הציע חלופה? למשל - יציאה בחודש אוגוסט?

יוני

עוד" אריק שלו שלום, מדובר באירוע של חתונה אליה הוזמנתי ולכן חשובים לי התאריכים - נשארו לי ימים בודדים השנה לניצול החופשה , כך שהמעסיק קצת מנגן לי על זה . מה עושים ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה