משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

שכר גלובלי

שרי
שרי

שלום רב, סגרתי עם המעסיק שכר גלובלי חודשי לאחר -4 חודשים פיטרו אותי זה היה יום א תאריך 23.6.2013 (בו עבדתי) ונתנו לי עוד-4 ימים תשלום 24.6.2013-27.6.2013 הודעה מוקדמת מיום ב-ה . שקיבלתי עכשיו את התלוש התברר לי שהורידו לי מהשכר הגלובלי 3-ימי עבודה שאלתי למה ? הם אמרו שישי שבת וראשון שהורידו לי של סוף החודש האם זה נכון לעשות? שאני בכלל לא הייתי עובדת ימי שישי ובטח לא שבת . אני סגרתי איתכם ימי עבודה א-ה 7.5 שעות ביום ! בבקשה תחזור אליי אם תשובה דחוף כי הם רוצים שאחתום על מסמכים שקיבלתי את המגיע לי ועד שלא אדע שאין פה טעות לא מעונינת לחתום בברכה שרי

RE:
עו&
עו"ד אריק שלו

משום שמועד הפסקת העבודה לאחר מתן ההודעה המוקדמת הותיר שלושה ימים לחודש, יש להוריד ימים אלא מהשכר הגלובלי.