שי

אי תשלום פיצויים

שלום רב, התפטרתי לאחר 4 שנים . מבין כי יש לי הפרש בקופת פיצויים שהפריש לי המעביד 8.3 אחוז כל חודש. בטופס 161 מילא המעסיק כי אני התפטרתי ושאוכל לפדות את תשלומי הפיצויים רק בגיל הפרישה. האם הדבר חוקי?איך אפשר למנוע את רוע הגזרה? תודה, שי

עו"ד אריק שלו

אם אינך חתום על סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים המעסיק אינו מחויב לשחרר את הכספים הצבורים בקופה ואלו ייצברו לטובת הפנסיה. עו"ד אריק שלו אריק שלו ושות', משרד עורכי דין 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה