שירי

פנסיה שכנראה הלכה לכיסו של המעביד

שלום. ניסיתי למצוא את הפוליסת פנסיה ממקום העבודה הקודם שלי, ממספר בדיקות עם כמה חברות פנסיה, שהמעסיק אמר לי לבדוק אצלן, לא קיימת פוליסה באף אחת. מיותר לציין שהמעסיק מתחמק ממני, ומבירור שלי הבנתי ששם החברה של הפנסיה חייבת להופיע בתלוש, ובתלושי שכר שלי אין שם חברה. מה אני עושה ולמי אני אמורה לפנות? תודה.

עו"ד אריק שלו

ניכר כי הינך זקוקה לייצוג משפטי. יש לבחון את המסמכים אשר יש בידייך על מנת לבחון את עילת התביעה וסיכוייה. משרדי עומד לרשותך. עו"ד אריק שלו אריק שלו ושות', משרד עורכי דין 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה