שאלה בעבודה

השלמת פיצויי פיטורין בחזרה

האם מעסיק ככלל יכול לדרוש השלמת פיצויי פיטורים מעבוד לאחר שנתן לו כבר? יש חוק שמונע ממנו? ומה זה בדיוק אומר השלמת פיצויי פיטורין? תודה

עו"ד אריק שלו

שאלתך אינך ברורה. 073-2505373

תודה. חידוד השאלה בעבודה

תקופה מסויימת לא היתה למעסיק עבודה לספק לעובדת והיא יצאה לחופשת לידה, וחיפשה עבודה שתתאים יותר בקרבה בשעות בשכר דומה. הוצא משהו עם שעה פחות אך משכורת פחותה. התפטרה (מניח שבדין מפוטר), 1) מה שהופקד לפנסיה - שלה? ושולמו השלמת פיצויי פיטורין (2) מה זה?) תקופה אחרי זה היא מצאה עבודה דרך מודעה במקום אחר (שבמקרה מספק שירותים למזמין עימו עבד המעסיק הקודם. 3)זה רלוונטי?) אך במשכורת ובה יותר ובשעות נוחות. כעת מעסיק קודם דורש את ההשלמה שניתנה. 4) זה אפשרי ובאילו נסיבות? ניסיתי לתת את כל הנסיבות הידועות כדי לא לתת חצי שאלה ולהקשות תודה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה