לילי

התפטרות לאחר לידה

שלום אני עובדת במקום עבודתי כבר מס' שנים במשרה מלאה, כרגע נמצאת בחופשת לידה ומעוניינת להתפטר מהעבודה כדי להתחיל לעבוד במקום חדש, האם אני זכאית לפיצויים אפילו שאני לא מתפטרת לשם גידול התינוק? האם את ההודעה אני צריכה לתת מיידית בסיום חופשת הלידה או לפני? איך זה עובד? תודה מראש על התגובה

עו"ד אריק שלו

אם עבודתך החדשה נוחה יותר לשם טיפול בילד, עדיין תוכלי לטעון כי הינך מתפטרת לשם טיפול בילד. עם זאת, אם החברה תחליט לטעון נגדך תידרשי להוכיח כי השעות נוחות יותר או הקרבה לבית גדולה יותר וכדומה. אם המצב אינו כך, לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורים בצורה אוטומטית. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה