מירי

שעות נוספות

שלום, ברצוני לדעת האם 186 שעות כוללות את זמן ההפסקה? האם זמן ההפסקה בחוק הוא כחצי שעה ביום? האם חובה לשלם שעות נוספות במשכורת גלובאלית? אם עובדים כחמישה ימים בשבוע, האם צריך לעבוד תשע שעות ביום? הרי שתשע שעות כפול 22 ימים בחודש (בממוצע) מגיע ל 198 שעות. תודה רבה

עו"ד אריק שלו

אורך יום העבודה מוגדר כ- 8.36 שעות לא כולל הפסקה. אם הינך מקבלת הפסקה של 45 דקות ביום, אורך יום העבודה יהיה ארוך יותר מ- 9 שעות. אם תכפילי 8.36 בממוצע של 22 ימי עבודה בחודש תגיעי למספר קרוב מאוד ל- 186 שעות. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה