לילי

שעות חוסר/חופשה

שלום רב, אני עובדת על בסיס שעתי בהגדרה של משרה מלאה. מאז שהתחלתי ללמוד, אני לא מגיעה ל-9 שעות ביום, ואת השעות שאני לא עובדת מורידים לי כ"שעות חוסר". בקרוב אני עתידה לצאת לחופשת לידה ואני מעוניינת לא לפגוע בשכר של החופשה (מחושב לפי 3 חוד' אחרונים), לכן אני רוצה לבקש ששעות החוסר ירדו משעות החופשה. אני מבינה שזה אפשרי, ושאת שאר השעות יורידו לי מהשכר, עד מינוס 45 שעות. האם יש לזה השלכות בעייתיות שאני צריכה לקחת בחשבון? תודה רבה! לילי

עו"ד אריק שלו

מוטב להיוועץ בביטוח הלאומי באשר לאופן חישוב דמי הלידה לפני ביצוע החלטה מסוג זה. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה