רבקה

קיזוז ימי חופשה

לפני כשבועיים ההנהלה הודיעה שמשרדי החברה יהיו סגורים בתקופת החגים. בחודש שעבר הייתי ביום 1 של חופשה,ובמכסת ימי החופשה נותרו לי 1.5 ימים. ההנהלה קיזזה לי את יום החופשה מהשכר ולא ממכסת הימים. לטענתה יש ליצבור את ימי החופשה לתקופת החגים האם זה חוקי לקיזוז עתידי זה?

עו"ד אריק שלו

אלא אם יש תנייה חוזית אשר מחייבת אותך לשריין חלק מימי החופשה לתקופת החגים ההנהלה אינה יכולה לקזז מהשכר ועליה לשלם בגין ימי חופשה שנכפו על העובד כאשר לא נותרה לו יתרת צבירה. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה