אני

חשבון בנק משותף

שלום רב אני גננת והמעסיק שלי הוא משרד החינוך והסייעת שאיתה אני עובדת הינה עובדת עיריה.לפני מספר שנים התבקשנו ע"י העיריה לפתוח בבנק חשבון משותף על שמנו ולהפקיד בו את הכספים שאנו גובות מהורי ילדי הגן עבור כלכלה,סל תרבות וכו'. לפני מספר שבועות קיבלו כל הגננות בעיר בה אני עובדת הוראה מהמפקחת לצאת מהחשבון בטענה שהוא אינו חוקי. העירייה מצידה נתנה הוראה לסייעות שלא לצאת מהחשבון.האם ניהול החשבון אינו חוקי ? והאם אני יכולה לצאת מהחשבון ללא הסייעת?

עו"ד אריק שלו

זה עניין שאינו מצוי בבסיס דיני העבודה ומוטב לבחון מהי עמדת משרד החינוך לגבי סוגיה זו והאם יש להם פיתרון חלופי. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה