בעיות הבמערכת החינוך
אני מעל 40, בשנה שעברה עשיתי הסבת אקדמאים להוראה, בשנה זו לימדתי כמורה מיקצועית במשרד החינוך, אין לי קביעות. ב2012 הייתי קרבן למנהלת שהוציאה דיבתי, ביקשה דרך צד שלישי שאפר טוהר בחינות, שיקרה בפני מפקחות , ניסתה להפליל אותי...עברתי שנה קשה, כאשר אליי מצטרפות רוב המורות בבית הספר ההוא דה-אז והיום. השנה קיבלה האותי מנהלת בבית ספר חדש-צומח, המנהלת הנוכחית שדרכנו החלה בעשייה בהתלהבות, שוחחה בטלפון (הייתי נוכחת בקירבה) על דברים שקרו.נאמרו לגבי המנהלת בשנה שעברה- מיד לאחר שיחתם הביעה חששות לגביי על "פערי ידע" וזאת עוד לפני שהחלה שנת הלימודים. לאחר ראש השנה המנהלת בחדרה אמרה לי שהיא מתחרטת שלקחה אותי, ש"תעריך אותי ותכבד אותי אם אתפטר" שתעזור לי לבנות עצמי במקביל לתפקידי מורת תגכבור, שהדלת בשנה הבאה פתוחה- שאני טעות שהיא עשתה ושסבשיל הקריירה שלי כדאי לי להתפטר. עוד הוסיפה כי אני חרוצה מאוד, אינטילגנטית ומלאת מוטיבציה. באותו היום שלחתי מכתב התפטרות ונפלתי למשכב שבורה. למחרת ביקשתי לעצור הליך התפטרות- נפגשתי עם הסתדרות המורים ולאחר מכן עם המפקחת שאמרה לי שהיא מושכת את המכתב- זאת לאחר שסיפרתי לה אמת- שהמנהלת הנוכחית מעולם לא צפתה בי בשיעור ואינה יכולה להוכיח או להראות כיצד האשימה אותי ב"פערי ידע". אני צריכה עזרה: לתקן את ה"שם" שלי, לקבל פיצוטי על פגיעה בשכר מהשנה שעברה, לטפל בתביעה מגוחכת של משרד החינוך לקבל בחזרה אליו מענק הסבת אקדמאים שקיבלתי בשנה שעברה- הזוי!
פירטת פה נושאים רבים אשר קשה להתייחס אליהם במסגרת הפורום ולא לחלוטין ברור לאיזה אפיק הינך מועניינת לפנות. הינך מוזמנת ליצור קשר ישיר עם משרדי על מנת שנוכל לבחון כיצד ניתן לסייע לך. 073-2505372