שלום כרמי

התחייבות לימי עבודה

שלום,אני עובד במקום עבודה כארבע שנים. שהגעתי למקום העבודה חתמתי על חוזה ..בו אני מתחייב לעבוד פעמיים באמצע השבוע משמרת ערב +יום שישי לסירוגין למעשה בפועל במהלך השנים הגעתי להסכמה, עם ההנהלה שבימי שישי אני לא אעבוד וכך היה לאורך שנים.(חוץ משישי כל השבוע אני עובד באופן מלא ) לאחרונה לצערי התחלפה המנהלת ..וכעת היא דורשת ממני לעבוד ביום שישי באיומים ובגסות רוח...( אני רוצה להתחיל לימודים שמתקיימים ביום שישי .. ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון ? האם היא יכולה לפטר אותי ללא פיצויים על הפרת חוזה ? האם בגלל שלמעשה סוכם בע"פ שלא אעבוד בשישי על אף החוזה אני אוכל ללמוד ביום שישי ולא להגיע לעבודה?

עו"ד אריק שלו

אם במשך שנים לא עבדת בימי שישי, ייתכן כי ניתן יהיה לראות בכך הרעת תנאים. אשר בגינה תוכל להתפטר תוך קבלת פיצויים. בכל מקרה איני סבור כי תוכל לפטר אותך ללא פיצויים. 073-2505372

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה