שי

השעייה

שלום רב. אני מועסק בחברת שמירה ולפני חודש לערך לאחר שעברתי ניתוח פלסטי וקיבלתי ימי מחלה כחוק נשלחתי לביקורת, הרופאה נתנה לי עוד ארבעה ימים יצויין שבין התקופה הראשונה לשנייה עבדתי כשבוע. לאחר שהודעתי למעסיק על ימי המחלה הנוספים עקב הביקורת הוא הודיע לי שאני מושעה והורה לא לשבץ אותי בסידור עבודה של שבוע הבא וזאת ללא התרעה מוקדמת פשוט נודע לי דרך קולגה. מאז כשבוע הוא לא עונה לשיחותיי ולא חוזר אליי פשוט משאיר אותי באוויר..מה ביכולתי לעשות והאם זה מותר בכלל ? תודה לעונים

עו"ד אריק שלו

מדבריך ניכר כי מעסיקך אינו פועל באופן תקין. הוא אינו יכול להשעות אותך על דעת עצמו כאקט של ענישה בעבור ימי מחלה. 073-2505372

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה