שבתאי בטוניאשוילי

מכירת חברה

אני עובד בחברה 20 שנה לפני כ4 חודשים החברה נמכרה, האם יש לי זכות להתפטר ולקבל את מלוא הפיצויים?

עו"ד אריק שלו

האם קיבלת כספים מהחברה שנמכרה? האם קיבלת פיצויי פיטורים? כמו כן, האם הייתה לך הרעה מוחשית כלשהי שנעשתה לאחרונה? 073-2505372

שבתאי בטוניאשוילי

1.לא קבלתי כספים מהחברה שנמכרה 2.לא קבלתי פיצויי פיטורים 3.חודש וחצי אחרי הקניה (ע"י הבעלים החדשים)פנו אליי ודרשו ממני לשינוי תפקיד,וגם לקיחת הרכב הצמוד שיש לי כבר 19 שנה ,ןזאת מאחר השינויים הלוגיסטיים עפ"י טענתם. כאשר הייתי אמור להחזיר להם תשובה האם אני מאשר או דוחה(כמובן שדחיתי)באותו רגע קבלתי הודעה מהמנהל שהנושא נמצא ב old וכשבקשתי הבהרות והתשובה שקבלתי שהנושא נמצא בחשיבה ובעתיד יוחלט כיצד ממשיכים כמובן נושא אינו יתבטל לפי תשובתם לעיל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה