שרון

חלקיות משרה

שלום רב, אני עובד ב-2 משרות אחת משרה מלאה במשמרות והשנייה בזמן שאין לי משמרות, אני מגיע פעמיים שלוש בשבוע למשך שעתיים שלוש כל פעם. בתור מתקין עוזר לפי קריאה של המעביד. איך נקראת המשרה הזו ? איך היא מחושבת? מה הזכאות שלי במקום העבודה הזה? תודה שרון

עו"ד אריק שלו

בגדול לפי התיאור שלך יש לך משרה מלאה במשמרות ומשרה חלקית לסירוגין. לא אוכל לפרט את כל זכויותיך על פי חוק, אולם בגדול זכויותיך נגזרות מהיקף המשרה המחושב לפי ממוצע שעות עבודה. 073-2505372

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה