אודליה

תקופת הודעה מוקדמת על התפטרות

שלום, התפטרתי ממקום עבודתי לאחר 10 חודשים בהתראה של חודש מראש (צויין תאריך סיום מדוייק במכתב ההתפטרות). המנהלת שלי טענה שעליי לתת חודשיים מראש, וזאת בשל סעיף בחוזה שמציין שהעובד צריך לתת התראה של חודשיים למעסיק, בעוד שעל המעסיק לתת התראה של פיטורין חודש מראש בלבד. האם סעיף זה אשר אינו שיוויוני, יכול ל"כבול" אותי למעסיק לתקופה שאינה פרופורציונלית לתקופת ההעסקה שלי? תודה רבה מראש.

עו"ד אריק שלו

מכיוון שמדובר בתניה אשר מרעה עם העובד ביחס לחוק, ספק אם בית הדין יאכוף אותה, באם יידרש לכך. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה