משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

תשלום פיצויים

סיג
סיגל

הנני עובדת כמדריכה בפרוייקט למידה באחד המתנ"סים. מידי כשנה מחתימים אותי על חוזה לתקופה שבין אוקטובר ליוני, ואז מוציאים לי מכתב הפסקת עבודה. נכנסתי לתפקיד בפרוייקט זה כבר לפני כשש שנים. השנה לא התחלתי את עבודתי בפרוייקט מכיוון שדרישותי לא תאמו לדרישות מנהלת הפרויקט, וסוכם הדדית שלא אמשיך. לטענתי אני זכאית לפיצויים על כל שש השנים שאני בפרוייקט, אך הם טוענים כי מכיוון שכל פעם הועסקתי מחדש איני זכאית לפיצויים. האם כך הדבר?

RE:
עור
עורך דין אריק שלו

ניתוק יחסי עובד מעביד של 3 חודשים אינו מנתק את רצף ההעסקה ולפיכך הוותק שלך מספיק על מנת לאפשר לך לקבל פיצויים. בכל מקרה יש לבחון את מכלול הנסיבות על מנת לקבוע כי אכן הינך זכאית לפיצויים. משרדי עומד לרשותך. 073-2505373