רונית

התפטרות מאולצת

אני עובדת כשנתיים בחברה גדולה, דרישות התפקיד כוללות פגישות רבות במקומות מרוחקים שלא ניתן להגיע אליהם ללא רכב. לצורך כך אני משתמשת ברכבי הפרטי ומקבלת החזר נסיעות. הרכב שלי ישן מאוד וזקוק לטיפולים רבים. אין באפשרותי לקנות רכב אחר וכרגע מקום העבודה לא מוכן לספק רכב לצרכי עבודה. מה קורה במקרה שהרכב לא תקין ואני לא יכולה להמשיך לעבוד עקב כך? האם זה נחשב להתפטרות מצידי ואני לא זכאית לפיצויי פיטורין?

עו"ד אריק שלו

מה נקבע בחוזה ההעסקה? גם אם נקבע כי הינך מחויבת לעשות שימוש ברכבך הפרטי, הדבר אינו סביר, האם הינך מקבלת גם אחזקת רכב או רק החזר נסיעות? במידה והרכב אינו תקין אין מדובר בהתפטרות ועל מקום העבודה לדאוג לך לאפשרות להמשיך לבצע את עבודתך. בכל מקרה איני סבור כי מדובר בהתפטרות. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה