נאדר

פוטרתי משני מקומות עבודה שעבדתי בהם במקביל

האם אני מגיש לביטוח לאומי דרישה לאבטלה עבור שתי העבודות ? סיום העבודה בהפרש של שני חודשים בין עבודה אחת לשניה כלומר פיטרו אותי מהעבודה הראשונה ביולי ומהשניה ב ספטמבר באחת יש לי וותק של יותר משנתיים ובעבודה השניה יש לי ותק רק של 11 חודש ופיטרו אותי לפני שאני משלים שנה ? האם אני מצרף את שני הפיטורים לתביעת ביטוח לאומי ????

עו"ד אריק שלו

ראשית גם פיטורים סמוכים להשלמת שנת עבודה עשויים לזכות אותך בפיצויי פיטורים. שנית באשר לדמי האבטלה, מכיוןן שבעבודה אחת השלמת את תקופת האכשרה, ייתכן כי זכאותך לדמי אבטלה תיקבע לפי השכר בעבודה זו. מומלץ להיוועץ ישירות עם הביטוח הלאומי בעניין זה. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה