ליאור

קבלת פיצויי פיטורין ודמי הבראה לאחר 10.5 חודשי עבודה

שלום פוטרתי מעבודתי בשל אילוצים ארגוניים, לאחר 10.5 חודשי עבודה בארגון. הודיעו לי שבארגון הם נותנים תשלום פיצויים (חודש לשנה) לאחר 11 חודשים ודמי הבראה לאחר שנת עבודה. שאלתי: מהי זכותי המשפטית במקרה זה ומה פסק בית המשפט במקרים דומים ? אודה להתיחסותכם.

עו"ד אריק שלו

ישנן פסיקות אשר קבוע פיצויים גם למי שפוטר לפני 11 חודשים, באם הפיטורים נעשו על מנת להימנע מתשלום דמי הבראה ופיצויי פיטורים. עם זאת, יש לבחון את מכלול הנסיבות באופן פרטני. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה